Workshops en trainingen

Wij verzorgen workshops en trainingen op een veelheid van onderwerpen, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, oplossingsgericht werken, coachende gespreksvoering, conflictbegeleiding, omgaan met agressie en klantgericht werken. Een training - en workshop aanbod is maatwerk wat ons betreft, afhankelijk van de leervraag, de doelgroep, de tijdsinvestering en het gewenste resultaat. Zo kunt u denken aan een lunchworkshop van 2 uur, tot aan meerdaagse ontwikkeltrajecten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een combinatie van een trainingsmodule en intervisie- en coachtrajecten.

Afhankelijk van de vraag maken we gebruik van verschillende benaderingen en methodieken, waaronder het oplossingsgericht werken, systeemdenken, RET en NLP technieken. We richten ons graag op mogelijkheden, in plaats van belemmeringen. Ervaringsgericht leren en ontwikkelen staat centraal in onze aanpak. Hierbij hebben we een persoonsgerichte benadering. Deelnemers kunnen eigen voorbeelden uitwerken, en lesstof koppelen aan hun eigen persoonlijke leer- en ontwikkelproces. Hierdoor worden deelnemers geprikkeld om te reflecteren op eigen handelen, denkpatronen en leerdoelen.

Een aantal voorbeelden van trainingen en workshops die wij regelmatig geven vindt u hieronder uitgewerkt. Daarnaast komen we graag bij u langs voor een ori├źnterend gesprek over uw leer- en ontwikkelwensen binnen uw organisatie om uw vraag en ons aanbod specifiek op elkaar af te stemmen.

Voorbeelden van onze workshops en trainingen zijn:

- Oplossinggerichte gespreksvoering
- Feedback geven
- Conflicthantering
- Geweldloze communicatie
- Kernkwadranten
- Omgaan met Agressie
- Coachende gespreksvoering
- Intervisievaardigheden
- Klantgericht werken
- Vitaliteit
- Burn-out preventie


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor u te bespreken!

Neem contact op