Ineke Pauptit

Sinds 2003 werk ik als zelfstandig coach, trainer en mediator en ben mede-eigenaar van Hooiveld & Partners. Na mijn studie Europese Studies (UvA) en een management opleiding bij de Baak, heb ik in Personeel en Organisatie afdelingen van de gemeentelijke overheid gewerkt. Ik heb meer dan 9 jaar ervaring in Human Resource Management en communicatieprocessen. Vanaf 1996 heb ik 7 jaar in Engeland gewerkt, eerst als ‘communication facilitator’ en later als teamleider van een multicultureel team voor Shell International in Londen. Tijdens deze periode heb ik een bijzondere interesse in het werken met culturele diversiteit ontwikkeld.

Ik heb vanaf 2003 post-HBO opleidingen en nascholingen gevolgd op het gebied van training, coaching en mediation. Ik participeer bij het opleidingsinstituut BGL &Partners als trainer en mentor in de Coach- en Mediation opleiding en de VO management coach. Daarnaast verzorg ik de specialisatie conflict coaching.

Mijn specialisaties liggen op de volgende gebieden:

- Coaching: conflicten, persoonlijke ontwikkeling, loopbaan vragen, work-life balance, werken met voice-dialogue.
- Team coaching: communicatie, samenwerking, teamontwikkeling.
- Trainer: communicatie, conflict hantering, omgaan met agressie.
- Opleider (tot coach/mediator)
- Intervisie en Supervisie.

In mijn werkzaamheden heb ik een pragmatische aanpak en weet ik snel een ‘’veilige’’ en ‘’laagdrempelige’’ sfeer te creëren, waardoor mensen zich gemakkelijk open stellen en prettig kunnen leren en ontwikkelen. Hierbij vind ik het belangrijk om ’mensen op een respectvolle en kernachtige manier te stimuleren tot zelfreflectie.

Al jaren is mijn favoriete spreuk: Necessity is the mother of invention!

Contact: 06-29155294


Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?

Neem contact op met ons om de mogelijkheden voor u te bespreken!

Neem contact op